Over ons

Wij zijn SecurityXpert

SecurityXpert Events & Services B.V. is een professioneel, middelgroot beveiligingsbedrijf dat voornamelijk opereert in het midden van het land. Het bedrijf is opgericht in 1998 en is sindsdien geleidelijk gegroeid. Een team van tachtig beveiligers zet zich in op het gebied van beveiliging en veiligheid, dit doen zij op uiteenlopende werkterreinen en voor tal van tevreden klanten.

De kracht van SecurityXpert: korte lijnen, collegialiteit, professionaliteit en kwaliteit.

SecurityXpert is dagelijks te vinden op verschillende locaties, waaronder:
- Hockey evenementen
- Poppodia
- Objecten
- Evenementen
- Zorginstellingen

Daarnaast biedt SecurityXpert ondersteunende diensten als verkeersregelaars, gastheren en -vrouwen, brandwachten en EHBO-ers. Ook verzorgt SecurityXpert risico- en beveiliginganalyses daarnaast kun je er terecht voor BHV-plannen.

Veiligheid wordt in onze maatschappij steeds belangrijker. Niet alleen overheid, bedrijven en organisaties, maar ook particulieren maken in toenemende mate gebruik van een beveiligingsbedrijf. Dat kan zijn door het inhuren van beveiligingspersoneel of door middel van technische middelen. Wij worden vaak ingehuurd vanwege de specifieke kennis en ervaring. Immers is het voorkomen van onveilige situaties het halve werk!

Voor vrijblijvend advies en ondersteuning in alles op het gebied van beveiliging en veiligheid ben je bij SecurityXpert aan het juiste adres.
Wij hopen op een prettige en langdurige samenwerking.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we voor elk evenement
wel een passende oplossing kunnen bieden
Contact opnemen