Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging

SecurityXpert Events & Services B.V behoort tot een van de grotere evenementenbeveiligingsbedrijven van midden Nederland. Taken als crowd-management, sfeerbeheer en handhaving van de openbare orde en veiligheid behoren tot onze basiscompetenties. Veel overheidsinstanties en toonaangevende organisatoren van evenementen hebben inmiddels gekozen voor SecurityXpert Events & Services B.V.

De beveiligers van SecurityXpert Events & Services B.V. zijn allemaal getraind om als goede gastheer/gastvrouw te fungeren tijdens het evenement. Wij typeren onze manier van beveiligen op evenement graag als  “sfeerbeheer”. Deze klantvriendelijke aanpak heeft reeds vele organisatoren van evenementen ervan overtuigd dat SecurityXpert Events & Services  een goede partner is op het gebied van beveiliging op en rond evenementen. Het inzoomen op gastheerschap en de beleving van de bezoekers resulteert erin dat we er aan bijdragen dat bezoekers met een goed gevoel en beleving van het evenement huiswaarts keren. Wanneer er plotseling iets gebeurd komt het gastheerschap waarin onze medewerkers getraind zijn van pas, soms is het namelijk beter voor de verloop van het evenement en de beleving van de bezoekers om een beslissing of actie even uit te stellen in plaats van direct te handelen.

SecurityXpert Events & Services B.V. is al vele jaren actief als evenementenbeveiligingsbedrijf op zeer uiteenlopende evenementen.